søndag 17. oktober 2010

livets mange valg

Av og til hender det noen ting som gjør at livet gir deg litt perspektiv og får deg til å forstå at en kanskje har det ganske så greit likevel. Den som fikk meg til å tenke på dette nå var en av de gutta som bodde i Pichincha-huset i Buenos Aires. På facebook har han nå publisert sitt vanskelige valg: "kocka i Alperna eller frilansa i Chile?" For mange av oss er dette et valg en bare drømmer om å en gang stå overfor.

Det viktigste å huske på uansett om det er et lite detaljvalg eller en stor viktig livsendrende avgjørelse en står overfor er at uansett hva en velger så kommer det både noe godt og vondt ut av det, og at en tar lærdom av alt. Det skal jeg love at jeg har gjort de siste dagene, og ikke minst kommer til å gjøre det neste året ettersom jeg står overfor valg vedrørende videre utdanning i forhold til fast jobb. (For ikke å snakke om den viktigste avgjørelsen: skal jeg kjøpe meg hund nå eller ikke?)

1 kommentar:

Iris sa...

Ikke at det er noen trøst, men jeg står nå mellom valgene å investere ennå 1, potenielt 3 år til med utdanning, eller få meg jobb og realisere en annen drøm.