onsdag 6. mai 2009

eksamen, fint vær og argentina-planer

De siste ukene har bydd på mange spennende ting, blant annet har stua mi endelig blitt ferdig pussa opp og jeg kan flytte inn for fullt. Er så utrolig stolt over fargevalg og hvor jeg har plassert møblene. Gleder meg til å ha fått rydda nok på de andre romma til at jeg kan invitere folk på besøk. Jonas har begynt å føle seg mer hjemme der også virker det som, og Pappa har til og med vært snill og slipt en nøkkel til han. Mye føles bedre nå enn det gjorde for bare noen måneder siden.

For tida sitter jeg og leser til diverse eksamener. Mandag hadde jeg statistikk, og på fredag har jeg mikro- og markedsøkonomi. Ikke det letteste faget kan man trygt si, så får se hvordan det går. De kommende ukene gjenstår det enda fire eksamener, men heldigvis med kun en i hver av ukene. Ferien begynner for fullt 9. juni. Da skal jeg reise grytidlig til Torp og ta fly til Roma der jeg blir plukka opp av Pappa. Har lengta tilbake til mitt andre hjemland nå en stund, skal bli deilig å få friska opp litt turist-italiensk også.

Noe av det vanskeligste med eksamenslesing er å holde konsentrasjonen. Det finnes alltid utallige unnskyldninger for å utsette lesingen noen minutter. For min del har et mulig semester i utlandet tatt opp mesteparten av tida jeg ikke har lest. Det er ikke noen stor hemmelighet at jeg i flere år har drømt om et lengre opphold utenlands. Nå har jeg kommet til et punkt der jeg tenker at det er nå eller aldri. Studiet jeg vurderer er Corporate Social Responsibility i Buenos Aires. Består av fire fag som enkelt kan innlemmes i min bachelor-grad. Det blir dyrt og jeg må si opp jobben, så vurderinga er vanskelig. Til over helga skal jeg ha bestemt meg, så det blir en liten samling med de aller nærmeste i løpet av helga for å få gått gjennom alle argumenter både for og imot.

Lykke til alle dere andre som også har eksamen de neste ukene!

Nå har jeg registrert meg på bloggurat

2 kommentarer:

Trine Mαrie sa...

på tide med en liten oppdatering ? :P
for min skyld ?? (A) hehe

morro og følge med seru :D
Klem Trine

Nina sa...

hehe, oppdatering skal bli :)