fredag 21. august 2009

Oppgaveskriving og bloggoppfrisking

Som dere ser har bloggen plutselig fått litt ekstra ting her og der og noe er litt flytta på. Nederst finner dere også playlista jeg har på Dizzler.com, det er stor overvekt av typiske jentesange, men siden jeg er jente passer jo det bra :P Det er altså dette jeg driver med når jeg egentlig skal gjøre oppgave. Hadde håp om å bli ferdig i går, men da bare rota jeg bort tida på bytur, tv og internett. Det er helt gresk for meg å skrive oppgave, har jo gjort det før, men alt er så nytt på studiet nå at jeg vet ikke hva de forventer seg. Jeg har gitt meg selv en frist fram til kl åtte i kveld, til da må den være ferdig, og jeg har i hvert fall 1000 ord igjen. Er redd jeg bare skriver meg ut på viddene. Det som skremmer meg mest er at jeg ikke egentlig bruker noen særlige kilder, alt jeg har skrevet hittil har vært fra oppe i min egen lille knoll. Jaja, får håpe at det bare går greit, og kjenner jeg meg selv så pleier det jo å ordne seg med skoleoppgaver.

På onsdag hadde jeg venninnekveld med Rikke og Cathrine, vi var ute på Wok'en i Porsgrunn og spiste, skal si det var mye folk der i forhold til på Wok'en i Skien! Var koselig å være med dem igjen, er en stund siden sist nå. Rett ved siden av restauranten ligger som kjent Ann Seldas brudesalong, har vært innom der tidligere når svigerinna mi skulle lete etter brudekjole, men kjolene i butikken falt ikke i smak hos meg da. Når vi gikk forbi den gløttet jeg på en kjole i vinduet og tenkte at den var fin. Rikke og Cathrine ble stående der og prate sammen og jeg bare sto og stirret på kjolen. Jeg har funnet drømmekjolen min! Det er bare så synd at det er noen år for tidlig, hvis jeg i det hele tatt skal gifte meg. Er så oppslukt i den kjolen nå at jeg til og med måtte ringe ut og høre på prisen. Kanskje jeg skal kjøpe den for å bare ta den på meg når jeg er deppa, hadde sikkert gjort susen det. Kvelden ble uansett avslutta med å se på the Mentalist. Finnes det en mer sjarmerende skuespiller enn han som spiller Jane?! Tror jeg har en svakhet for blonde krøller.

Kl 21.40 i kveld kommer Jonas hjem på perm igjen, blir koselig å få sett han en siste gang før jul. Bare synd jeg må jobbe i morra, men han sover jo så lenge uansett så jeg er jo nesten ferdig på jobb før han har våknet.

Bare 6 dager igjen nå!

2 kommentarer:

Trine Mαrie sa...

hehe.. du får den oppgava ferdig du å klarer det sååå fint :) Er det ikke bare positivt at det kommer ut fra ditt hode ? kan jo skrive kilde: ninas hode :p hehe

aww.. det er dumt at det er sånn at man finner drømme kjolen litt for tidlig, men hvem veit nina ?
du må ta bilde av den, jeg vil se :p hehe

var den veldig dyr eller? :)

Kjempe koselig hos deg i går forresten :D

Nina sa...

Jo er vel positivt, men føler at jeg bør ha med noen kilder. Får se hva jeg får til i løpet av morgendagen, klarte ikke å bli ferdig på fredag.

Jeg vet at Jonas ikke er klar for å gifte seg før om noen år. Foreløpig sier han at han ikke vil i det hele tatt. Har lyst til å dra og prøve den, men vet ikke helt om jeg tør og vet at de som jobber der er veldig vriene hvis du ikke har en dato for bryllupet så da må jeg i så fall dikte opp en hel del :P den koster 6 000 å leie, ca 10 000 å kjøpe. Ville garantert kjøpt!

Var koselig at dere kom også :) Sovna du fort eller? Vi har en bag eller no sånt no liggende her som vi ikke vet hvem som eier, har dere glemt igjen noe?