torsdag 8. oktober 2009

ny oppdatering

Så var det noen dagers opphold igjen der tankene mine har vært på langt viktigere ting en blogging. Litt filosofering over hva som er viktig i livet der jeg har sittet på diverse kafeer med internettilgang. Ja vi mistet nemlig internetten i huset vårt på lørdag, og da ble det full panikk. Spesielt på grunn av gruppeoppg. Vi er nå middels godt i gang med denne, satser på at morgendagen gjør susen. I kveld skal jeg nemlig komme meg langt vekk fra alt som heter oppg og dype tanker. Jeg nevnte at jeg møtte Alejandro. Vi har nå planer om et kinobesøk i kveld. Skal på kino og se District 9 og spise litt popcorn. Hvordan kan jeg finne på å gjøre dette midt i gruppearbeidet tenker kanskje noen. Drar hjemmefra først kl 21.30 og er nok ikke hjemme før rundt kl 1, dermed er det bare min egen søvn dette går utover. Men psyken min trenger det, selv om den har blitt bortskjemt med godmld fra Jonas.


Et demonstrasjonsflagg på Plaza de Mayo


Hadde ikke trodd at denne bloggen skulle føre til at jeg fant flere bekjente med blogger, men joda. Tone dukket plutselig opp. Hun har en blogg det er verdt å sjekke ut. Daglige oppdateringer og ofte bilder (i motsetning til meg). Hun er en av de bloggerne der ute som faktisk skriver bra i tillegg.


Fra nå av skal jeg prøve å daglig fortelle en ting som skiller Argentina fra Norge. Mulig jeg nevner noe jeg allerede har nevnt, men ettersom jeg akkurat har bestilt kinamat er det dette jeg skal fortelle om. Ikke selve kinamaten, men takeaway. Har du lyst på øl, kanskje en fancy drink, massevis av is, en film og mat selvfølgelig, you name it - they deliever it. Har endelig funnet en internettadr der jeg kan gå inn og se hvem som leverer hva til min barrio.
Da kommer vi til den andre nye tingen innleggene min skal inneholde:
Dagens spanske ord: barrio = bydel


I dag har forresten min etterlengtede pakke fra Mamma kommet, den som inneholder pensumbok til et av de ekstra fagene jeg tar hjemme, en regnjakke og ullundertøy til de kalde netter i Peru. Gleder meg til å hente den på postkontoret på fredag :)

2 kommentarer:

Tone sa...

Sv: Godt å høre at jeg ikke er helt alene her i verden;-)

Joda, Kenneth dreit seg ut noe helt ekstremt, det kan man ikke nekte for. Men jeg kjenner han litt, og han er en så utrolig fin og sympatisk gutt, derfor syns jeg det er så fælt at han fremstilles som et monster..

Medalje skal vi ha:D

Tone sa...

Sv: Jada, sleng deg med!

Ja, det er det som er så urettferdig.. Det er klart det er galt det han gjorde, men han har jo beklaget til Gud og hvermann, lagt seg flat, og tatt straffen sin. Hva mer kan han gjøre liksom? Folk er dumme:p