onsdag 14. oktober 2009

Curitiba og 2 aar

Ja, naa har Karin, Christina og jeg kommet oss videre fra Rio til Curitiba. Er fantastisk aa reise slike lange strekninger (13 timer) med buss paa natta, da sparer vi jo penger paa overnatting og bussturen gaar fort. Curitiba er en koselig by som er fint pyntet opp med blomster her og der, og mange parker. Var trist aa ta farvel med gutta vi ble kjent med i Rio; Marlon (Brasil), Tomel (Israel) og Mattheu "Orlando Bloom" (Frankrike), men forhaapentligvis har vi flere nye bekjentskaper foran oss.

I dag har forresten Jonas og jeg vaert sammen i 2 hele aar (Skryte skryte). Hvem hadde vel trodd det? Vi er i hvert fall enig om at det maa bli minst to aar til. Forelopig ser vi bare fram til aa se hverandre igjen. Legger merke til at jeg kan trenge litt kroppskontakt etterhvert, selv om brasilianerne er svaert saa vennlige med et kyss paa hvert kinn (i motsetning til kun et kinn i argentina), men det er uansett ikke det samme som en riktig god klem fra en som elsker deg.

En del har spurt meg om jeg lengter hjem til Norge. Naa naar jeg er her i Brasil lengter jeg faktisk mest tilbake til hjemmet mitt i Pichincha, selv om det er fint paa ferie ogsaa. Den uka jeg var syk i Bs As, vurderte jeg helt seriost aa avbryte hele studiet, tror aldri jeg har lengta saa mye hjem noen gang for. Tror ikke jeg kommer til aa flytte fra familie og kjaereste igjen saann som dette fordi det alltid er perioder der jeg trenger den stotten som bare de naermeste kan gi meg. Samtidig vet jeg at dette er en opplevelse jeg alltid kommer til aa se positivt tilbake paa, og vet at jeg ville angret om jeg aldri hadde gjennomfort dette oppholdet. Det aa oppleve en annen kultur paa naert hold er fantastisk!

Som sagt kommer bilder forst paa mandag, og da med naermere beskrivelser av hva vi har opplevd.

1 kommentar:

Tone sa...

Å, gratulerer så mye på etterskudd:-)