fredag 23. oktober 2009

Nå er det offisielt!

Nysgjerrig???

I forbindelse med min annonsering av en stor begivenhet vil jeg først vise noe av det jeg kjøpte på Brasil-turen. 3 kjoler, en bukse og kopi av et gammelt britisk verdenskart malt på skinn (svært stolt av dette siste kjøpet).







Og så til den store nyheten! Jeg har fått tak i billett! Litt lettere denne gang enn når jeg skulle på Argentina - Brasil, men likevel en stor begivenhet. Førstkommende søndag skal jeg på fotballkamp. Ikke en hvilken som helst: "el superclasico 2009 : River - Boca". For de som ikke er så veldig inni argentinsk fotballverden er dette de to store lagene som holder til i Buenos Aires. Best sammenlignbart med VIF - Lyn i Norge, bare at fotball er religion i Argentina og nivået er betydelig høyere enn i Norge. Boca er forøvrig den klubben Maradona spilte for i sine dager. En litt artig fakta for oss skandinavere er at fargene til Boca Jr faktisk kommer fra det svenske flagget. Laget bestemte seg for å ha fargene til flagget på det første skipet som seilte inn i havna (Buenos Aires var stor viktig internasjonal havn i "gamledager"), og det var svensk. Legger ved et bildebevis av billetten som jeg hele helga skal vokte med mitt liv :)

2 kommentarer:

Tone sa...

Elsker kjolene!:-)

Meg sa...

Alle sitter bra på meg (ifølge meg selv i hvert fall), og det beste av alt er at jeg ikke måtte ut med en formue heller. Koste tilsammen 200 NOK. Det er et kupp det!