mandag 12. oktober 2009

piratas de ipanema

I dag har vi dessverre ikke faatt gjort alt det som var planen. Vi skulle paa marked, stranda, forflytte oss til et billigere hostel og opp til Kristus-statuen. Dessverre fikk vi ikke gjort det sistnevnte, og jeg ber naa konstant til vaergudene om at skyene skal holde seg unna i morgen. I dag har vi derimot mott nye mennesker. Forst dro vi med oss Bart, fra Nederland, rundt omkring paa shopping og stranda, tidlig paa kvelden lokket Karins fortsatt litt blonde haar til seg en fyr, som igjen hadde en kamerat. Vi endte opp med aa henge med dem resten av kvelden, noe som var baade spennende og utfordrendre ettersom de prater lite engelsk og vi ikke prater portugisisk. Ved hjelp av spansk og kroppsspraak klarte vi likevel aa kommunisere.

Hva morgendagen bringer annet enn tur til Kristus, og mulig Pão de Azucar. Vi boer snart komme oss videre ogsaa, men er enda ikke bestemt hvor vi skal nesten gang, bare retningen.

Btw, kun norske tlf som virker her.

2 kommentarer:

Tone sa...

Åh, jeg har så lyst til å se Kristusstatuen, den er så utrolig fin!!

Meg sa...

Skal innromme at det ikke var saa stort aa vare der som jeg hadde trodd det ville vaere. Den ser mer mektig ut paa bildene. Naa skal det ogsaa nevnes at jeg var der paa en nasjonal helligdag saa det var stappfullt av folk der pga gudstjeneste. Men var greit aa ha vaert der, skal prove aa legge ut bilder paa sondag eller mandag.